Pánske košele SLIM FIT sú ideálnou spoločenskou módou pre mladých

Pánske košele

„Stužková“ – nezabudnuteľný čas strávený v školských laviciach, čas prvých lások a dospievania vrcholí práve týmto výnimočným a slávnostným dňom, na ktorý sa všetci študenti zvyčajne tešia oveľa viac ako už na samotné záverečné maturitné skúšky, ktoré sú definitívnou bodkou za krásnymi stredoškolskými časmi. Každá stužková slávnosť má mať určitú gráciu, eleganciu a úroveň a preto je vždy jej súčasťou spoločenské oblečenie. V prípade mladých mužov by to mal byť vždy pánsky spoločenský oblek a u mladých dám večerné šaty. A keďže tém a článkov venovaných dievčenským prípravám na stužkovú slávnosť a dámskej móde či doplnkom je viac než dosť, zameriame sa dnes hlavne na pánsku módu a prípravy spojené s týmto výnimočným dňom z mužského uhla pohľadu, napr. aj témou aké košele si k obleku vybrať a či zvoliť klasický strih pánskej košele alebo skôr pánske košele SLIM FIT strihu.

pánske košele

SLIM FIT pánske košele sú na správnej postave mimoriadne atraktívne a štýlové

Klasika či pánske košele SLIM FIT? Aký je v tom rozdiel?

Elegantné pánske košele k spoločenskej móde neodmysliteľne patria, rovnako ako aj kvalitná kožená pánska obuv so šnurovaním či doplnky v podobe kravaty, motýlika, prípadne manžetových gombíkov. Nestarnúcou klasikou sú pánske košele rovného strihu, ale v posledných rokoch sa väčšej popularite hlavne medzi mladými mužmi tešia práve košele SLIM FIT strihu, ktoré sú mierne zúžené a pôsobia o niečo vypasovanejšie, čo dáva vyniknúť najmä pekne vypracovaným pánskym postavám. Pre mladých mužov športovej postavy sú tak elegantné, jednofarebné košele SLIM FIT ideálnou voľbou aj na takú spoločenskú udalosť, akou je stužková slávnosť. Pri zavalitejších typoch postavy však zvoľte radšej klasiku voľnejšieho strihu, budete sa cítiť pohodlnejšie.

Detail

pánske košele

Detaily na košeliach môžu ozvláštniť celkový outfit

Nielen košele SLIM FIT strihu, ale aj zúžené saká, obleky či kravaty…

Populárne sú však nielen pánske košele SLIM FIT strihu, ale aj SLIM FIT kravaty či obleky a platí to rovnako pre nohavice, ako aj pre saká. Pri pánskom oblečení SLIM FIT strihu, bez ohľadu na to, či sa jedná o nohavice alebo košeľu, je dôležité zvoliť vždy správnu veľkosť, aby odev nebol až prehnane napasovaný, ale len primerane obkresľoval obrysy postavy a pritom bol stále dostatočne pohodlný. Veľmi vhodnými sú košele a pánske doplnky tiež ako darčeky na Vianoce.

Pridaj komentár