Závesné kreslo – prihojdajte sa s ním do leta

Závesné kreslá mnohým pripomínajú leto, slnko a dovolenky… Pre ľudí to znamená predovšetkým relax. Rovnako tak na nás pôsobia záhradné hojdacie siete, ktoré ale zaberajú dosť miesta. Závesné kreslo môžete mať teraz aj doma, v záhrade alebo v interiéri domu.

Spoľahlivé závesné kreslo

Závesné kreslo má väčšinou oceľový rám s kovovým alebo ratanovým kreslom, ktoré musia byť maximálne pevné, aby udržali aj dospelého človeka. Niektoré závesné kreslá sú dokonca určené aj pre dve osoby. Kreslá potom majú popruh alebo reťaz, na ktorej visia, a matrac alebo vankúš na sedenie. Farby sú k dispozícii rôzne – farby kovovej konštrukcie a aj textilných vankúšov. Exteriérové závesné kreslá majú nepremokavé vankúše, ktoré sa hodia aj napr. do záhrady k bazénu. Hoci mnohé kreslá vyzerajú ľahko, majú veľmi silnú a odolnú konštrukciu. Závesné kreslo je mimoriadne pohodlné a teraz s jednoduchšou dostupnosťou si ho môže dopriať takmer každý. Pre ten dovolenkový pocit keď si sadnete do kresla, zatvoríte oči a jemne sa rozhojdáte, to skutočne stojí za to.

závesné kreslo

Môžete ho zavesiť prakticky kamkoľvek

Závesné kreslá môžete vlastniť aj vy

Tvar – najbežnejšie je to okrúhly, vajcovitý tvar, alebo tvar slzičky, no nájdu sa aj rôzne iné. Typov závesných kresiel je mnoho. Každý výrobca sa snaží prísť s novým nápadom na závesné kreslo, s novým dizajnom a štýlom. Nájdite si to vaše v niektorej z predajní online. Stačí si len rozmyslieť, či vaše závesné kreslo bude v detskej izbe, v spálni, v obývačke alebo na terase či v záhrade.

závesné kreslo

Relaxujte vo dvojici

Sadnúť si, zatvoriť na chvíľu oči, alebo relaxovať s dobrou knihou, či v lete v záhrade nechať sa hojdať jemným vánkom s pohárom chladeného osviežujúceho nápoja. To sú naše predstavy o relaxe doma, po práci alebo počas voľných letných víkendov. Túto pohodu si môžete dopriať aj vy. Ceny závesných kresiel sú stále viac dostupnejšie. Takto si aj vy môžete užívať dovolenkovú pohodu i doma.

Pridaj komentár